Какво можем да направим за Вас

Ние от "Метални Конструкции" сме до вас през целия период на идея, проектиране, реализиране, монтаж, строителство и сервиз. Високото качество на нашите изделия е постоянно контролирано от поддържането на сертификатите ни EN1090-2 и ISO 9001 за контрол на процесите и качеството на изделията ни.

Над 20 годишният ни опит от 1991 година ни позволява да предложим и реализираме проекти с целият know-how и професионализъм които сме натрупали през годините. От частни домове и апартаметни, през цели сгради, търговски центрове, индустриални халета ние сме партньор за всеки проект.

Това което можем да ви предложим е :
 • Професионално отношение
 • Качествено производство
 • Бърза реакция
 • Разумни цени
 • Нашите инженери, ще посетят вашият обект, ще обсъдят всички възможности съгласно вашите желания и ще направят експертна и детайлна оферта за дейностите които можем да направим за вас.
  Read More
  Нашият екип може да направи 3D модел на желаната от вас конструкция или да проектира и изчисли всички необходими натоварвяния и да изготви работен проект на нужното изделие.
  Read More
  Разполагаме с богато оборудване вклюяващо машини за лазерно и плазмено рязане, абканти, гилотини, тръбоогъващи машини и много други. Способни сме да реализираме всеки проект.
  Read More
  Разполагаме със собствено прахово боядисване и си партнираме с най-големите поцинковални в страната, за да можем да гарантираме възможно най-добрата защита и финиш на предлаганите от нас конструкции.
  Read More
  Ще монтираме вашите конструкции, където и да е в България. Разполагаме със собствена механизация (вишки и кранове) и няма проект, който да не може да бъде свършен.
  Read More
  Можем да поддържаме вашите конструкции, да освежаваме боята на конструкциите или да предложим всякакъв гаранционна и след гаранционна подръжка
  Read More

  Защо да изберте нас ?

  Цифрите ни говорят сами за себе си, готови сме и за вашият проект.

  1252

  Завършени проекта

  273

  Доволни клиента

  27

  Години опит в сферата